Webb och Integritets policy

Du sökte:

För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter enligt nedan. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet. Syftet med denna policy är att säkerställa att Evidensia hanterar personuppgifter i enlighet med EU’s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR).  Policyn omfattar alla behandlingar där personuppgifter hanteras.

Evidensia Djursjukvård AB (företaget förkortas i nedan text till Evidensia) värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på gdpr@evidensia.se Det är viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster. Genom att använda Evidensias tjänster, accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Evidensia använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig.

Upphovsrätt, varumärken och användningsvillkor

All upphovsrätt , varumärken och alla andra immateriella rättigheter till denna webbplats och dess innehåll ( inklusive men utan begränsning webbdesign, text, grafik och all programvara och källkoder kopplade till webbplatsen ) ägs av eller licensieras till Evidensia eller annars används av Evidensia som är tillåtet enligt lag .
Vid åtkomst till webbplatsen godkänner du att du kommer att få tillgång till innehåll enbart för personligt, icke – kommersiellt bruk . Inget av innehållet får laddas ner, kopieras , reproduceras, överföras , lagras, säljas eller distribueras utan skriftligt tillstånd från upphovsrättsinnehavaren . Detta utesluter nedladdning, kopiering och/eller skriva ut sidor från webbplatsen för personligt , icke-kommersiellt hemmabruk .

Det är inte tillåtet att modifiera, använda eller förmedla informationen från denna webbplats i kommersiellt syfte. Obehörig användning eller distribution av material från Evidensias webbplatser kan leda till civilrättsliga eller straffrättsliga påföljder enligt gällande lagstiftning. Evidensia kan komma att utöva sina immateriella rättigheter i den utsträckning lagen tillåter.

Andra webbplatser

På webbplatsen kan det finnas länkar till andra webbplatser som ägs av tredje part. Sådana länkar tillhandahålls som hjälp för besökaren. Evidensia tar inget ansvar för innehåll, korrekthet i informationen eller sekretessrutiner på sådana webbplatser.

Insamling av personuppgifter och användande av dessa

Det kan hända att vi ber dig att lämna ut personlig information, till exempel vid registrering i kundklubben, Evidensia Plus, eller för att du vill få information tillsänt dig. När du lämnar personlig information till Evidensia kan det hända att denna kan användas för att kontakta dig. Anledningen till att vi på Evidensia gör dessa registreringar är för att vi vill kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen, berätta om våra tjänster och nya erbjudanden som kan vara av intresse. Evidensia följer gällande lagstiftning för hantering av personuppgifter och lämnar inte ut personligt identifierbar information. Evidensia respekterar den personliga integriteten och samlar inte in eller bearbetar personuppgifter såvida inte den berörda individen skickat in sådana frivilligt. Bilder på patienter eller djurägare publiceras aldrig utan medgivande från djurägaren. Evidensia följer rådande nationella dataskyddslagar som styr användning och insamling av data.

 

Vi använder dina uppgifter för de ändamål och baserat på den lagliga grund som anges nedan.

Varför vi använder
dina uppgifter:
Vår lagliga grund för att
behandla dina uppgifter är…
För att kunna hantera kundserviceärenden, reklamationer och garantier … baserat på vårt berättigade intresse för att vi ska kunna hjälpa dig vid förfrågningar om våra tjänster/produkter (kundserviceärenden), på en rättslig förpliktelse (reklamationer) och på vårt avtal med dig (garantier).
För att kunna skicka generella erbjudanden via e-post, sms, post, digitala banners eller sociala medier … baserat på vårt berättigade intresse av att kunna ge befintliga kunder erbjudanden om nya produkter och kampanjer. Vill du inte längre ha erbjudanden från oss kan du alltid avregistrera dig från våra utskick eller välja att sluta följa oss eller blockera oss från sociala medier.
För att kunna skicka personligt anpassade erbjudanden … baserat på ditt föregående samtycke. Vill du inte längre ha personliga erbjudanden från oss kan du alltid avregistrera dig från våra utskick eller välja att sluta följa oss eller blockera oss från sociala medier.
För att kunna hantera
ditt deltagande i tävlingar
och event
… baserat på vårt berättigade intresse. I detta fall behövs dina uppgifter för att vi ska ha möjlighet att administrera eller följa upp våra tävlingar och events och ge information om vinnare. Om särskilda tävlingsvillkor förekommer baserar vi behandlingen i avtalet med dig.
För att kunna göra
förbättringar av teknisk funktionalitet, tjänster
och produkter
… baserat på vårt berättigade intresse av att kunna göra uppdateringar av den teknik som gör det möjligt för dig att kunna besöka vår webbplats. Samt för att förhöja kundupplevelsen genom att både förbättra befintliga och utveckla nya tjänster och produkter.

 

Användargenererat innehåll

Vissa webbplatser och applikationer möjliggör för användare att skicka eget innehåll till tävlingar, bloggar, videoklipp och andra funktioner. Kom ihåg att all information som du skickar eller lägger in som användargenererat innehåll på Evidensias webbplatser blir offentlig information. Du bör vara försiktig med att lämna ut personlig, ekonomisk eller annan information i sådana inskick eller inlägg. Evidensia kan inte hindra andra från att använda sådan information på ett sätt som kan bryta mot denna integritetspolicy, lagen, eller din personliga integritet och säkerhet. Evidensia ansvarar inte för följderna av sådana inlägg.

 

E-post

Efter att du har accepterat att ta emot erbjudanden eller information från Evidensia kan du när som helst avanmäla ditt intresse. I alla e-postutskick som du får från Evidensia ska det finnas en tydlig hänvisning till hur du enkelt kan tacka nej till fler utskick.

 

Evidensias ändamål med användning av cookies

 

  • Evidensia använder cookies och andra liknande tekniker för att anpassa användarupplevelsen, se besöksstatistik och styra hur många gånger vissa annonser visas. Det används också för att utveckla och förbättra webbplatsen.
  • En cookie är en liten datafil som lagras i din dator och det är ett mycket vanligt hjälpmedel på internet. Statistiken i cookien innehåller aldrig personlig information och den kan aldrig kopplas samman med din identitet. 
  • Ibland använder vi även tredjepartscookies för att göra trafikmätningar och för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen. En tredjepartscookie är en cookie där avsändaren kommer från en annan domän än den just den som användaren besöker. 
  • Enligt lagen om elektronisk kommunikation, och i överensstämmelse med liknande lagstiftning i andra medlemsländer inom EU, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till, hur de kan undvikas samt samtycka till användningen av dem.
  • Det finns två typer av cookies. Den första typen, permanent cookie, sparar en fil under en längre tid på din dator. Denna används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen, temporär cookie, används endast under den tid du är inne på en sida. Denna tas bort i samma stund som du stänger din webbläsare.

 

Idag sätter vi cookies för:

Pingdom – används för att se till att våra webbsidor svarar tillräckligt snabbt för våra kunder och vi använder denna data för att förbättra upplevelsen av sajten med fokus på hastighet.

Hotjar – används för att följa kundens beteende på sajten, var man klickar, vilka sidor man besöker i vilken ordning, hur man använder söktjänsten och vad som är svårt att hitta. Detta spelas in i klickkartor och användarresor på vissa användare. Vi använder denna data för att förbättra strukturen och funktionaliteten på sajten.

Google Analytics –  används för att följa kundernas upplevelse av sajten. Vi använder denna data för att förbättra kundernas upplevelse och förbättra innehåll och funktionalitet.Google Adwords – används för att följa besökare som besöker vår sajt och sedan kunna erbjuda skräddarsydda reklamupplevelser.

Google Tag Manager – används för att styra ovanstående cookies och se till att dom fungerar som dom ska och inte samlar mer data än dom behöver.

Om du vill undvika cookies

Du kan själv välja om du vill acceptera cookies på din dator. Om du inte vill ta emot dem kan du själv göra en inställning på din dator som gör att din webbläsare automatiskt tackar nej till cookies, alternativt välja att bli informerad varje gång en webbplats begär att få lagra cookies. Detta innebär dock att vi inte kan garantera att samtliga delar av webbplatsen fungerar som de ska. Du kan när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk.

Informationspolicy

Evidensia ansvarar under inga omständigheter för direkta eller indirekta skador, följdskador eller andra skador som uppstår till följd av eller på något sätt i anslutning till användning av webbplatsen eller dess innehåll.

 

Hur du kontaktar oss

Om du har några frågor angående denna integritetspolicy, vår behandling av personuppgifter eller vill kontakta oss angående dina personuppgifter, hör av dig via  e-post till gdpr@evidensia.se

 

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi kommer att publicera ändringar i denna integritetspolicy och ange datum då denna integritetspolicy uppdateras. Om vi gör några väsentliga ändringar i denna integritetspolicy gör vi det genom att meddela ändringarna på denna webbplats.

Senast uppdaterad: 2018-05-30