Djurens egen vårdguide

Vi är 65 veterinärkliniker som står bakom Djurvårdguiden

Djurvårdguiden drivs av Evidensia Djursjukvård som är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Tillsammans har vi 65 veterinärkliniker i Sverige.

Evidensia startades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 900 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Evidensia har drygt 1 400 anställda i Sverige och vi tar emot hästar, hundar, katter, gnagare och exotiska djur.

Djurvårdguiden är en sajt där du som djurägare utan kostnad kan söka efter symptom och snabbt hitta svar och läsa på om olika sjukdomar och åkommor skrivna av Evidensias veterinärer. Erfarna veterinärer kommer löpande att fylla på med mer artiklar så att du som djurägare alltid snabbt kan söka information om din fyrbenta familjemedlem blir dålig, eller om du vill veta mer om hur du kan hjälpa ditt djur att hålla sig frisk.

Nu kan du även träffa veterinären i mobilen via Min Veterinär. Min Veterinär är en digital veterinärklinik där du tryggt och enkelt kan träffa en av våra veterinärer i mobil eller surfplatta på en tid och plats som passar dig. Vi startades i februari 2019 i syfte att göra djursjukvård ännu mer lättillgängligt för våra djur och djurägare runt om i Sverige.

Du kan också handla hem foder och tillbehör till ditt djur på VetApotek.

Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård.